fbpx

Stress management in de zorg? Yeah right!

Vraag je je af:

  • Je de enige bent die gestart is met zoveel passie voor zorg, maar dat je nu soms stiekem wenst dat je een ander beroep had gekozen?
  • Je de enige bent die soms vanbinnen een vulkaantje voelt uitbarsten wanneer er weer iets verandert in het beleid, of wanneer een teamlid komt zeggen dat het voor jou zo gemakkelijk is, maar het ooh zo zwaar is voor hen?
  • Wat je voelt vanbinnen ooit gaat stoppen, hoe je dat gevoel de kop kan indrukken?
  • Wat maakt dat je meer en meer fouten maakt, terwijl je meer en meer controle probeert te krijgen?

Ik wil je uitnodigen voor mijn gratis webinar.

Daarin laat ik je kennismaken met mijn persoonlijke ervaringen en inzichten die ik heb opgedaan gedurende mijn 15 jaar als medische coördinator in niet-alledaagse contexten, mijn recente ervaringen als verpleegkundige op de corona-afdeling.

Ongecensureerd vertel ik over mijn bloopers en successen in stressmanagement bij mezelf en de anderen gedurende een niet-alledaagse situatie. Ik hoop je zo te inspireren om er zelf mee aan de slag te gaan.

Liesbeth Leysen

Liesbeth Leysen

stress & burnout expert

Over Liesbeth

De mens en zijn omgeving heeft me steeds geboeid. In 2000 ben ik gestart als sociaal verpleegkundige in de thuislozenzorg.

Mijn avontuurlijke ik en het feit dat ik steeds op zoek ga naar nieuwe uitdagingen heeft ervoor gezorgd dat ik redelijk snel in de humanitaire wereld ben terechtgekomen waar ik gegroeid ben naar leidinggevende voor grote groepen mensen in niet alledaagse contexten. Beslissingen dienden snel genomen te worden en werden afgerekend met leven en dood indien de analyses niet klopten.

Vaak diende ik in mijn communicatie rekening te houden met tot wel meer dan 20 verschillende culturen. Ik groeide uit tot een geliefd coördinator. Op evaluaties stond dat ik sterk was in communicatie, analyses maken, management, een mentor en een voorbeeld voor anderen. I was living the dream…dacht ik.

Doordat ik sterk resultaatgericht ben, heel enthousiast, ondersteunend met een stevig werktempo kreeg ik vaak de moeilijke dossiers voorgeschoteld en mensen die bestempeld werden als “speciaal karakter” werden in mijn team gestopt. Kwetsbaarheid stond in het heel klein in mijn woordenboek, dus heb ik jaren doorgeduwd totdat ik op een dag écht in de spiegel keek ; ik schrok…er zat geen leven meer in mijn ogen, alsook stelde ik me de vraag: “Met wat zijt gij bezig?”

Wat kan je van mij verwachten?

Training / Keynotes

Op een “down to earth”, humoristische en creatieve manier breng ik kennis over gerelateerd aan motivatie en communicatie, stress en burn-out.

Mentor / Consultant

Ik begeleid managers en leidinggevenden om meer impact te genereren waarbij het beste potentieel van zichzelf en van hun teamleden naar boven wordt gehaald.

Coach

Hier ligt de focus op stressverlaging en persoonlijke groei. Het betreft een persoonlijke begeleiding op basis van een gelijkwaardige één op één relatie.

Pin It on Pinterest