Gratis Infomoment

Burn-out, een modeverschijnsel?

Dit info moment is voor iedereen die nood heeft aan meer informatie over stress en burn-out. 

Ik geef je graag – no nonsens manier- meer uitleg over deze energiestoornis waardoor duidelijk zal worden dat deze stoornis ernstig dient genomen te worden en een ernstige aanpak  van een multidisciplinair team is aangeraden. Hoe beter de persoon die een burn-out heeft is omringd (professioneel en privé), des te vlotter zal het herstelproces en de werkhervatting verlopen.

Burn-out is een woord dat te pas en te onpas in de mond wordt genomen als men de indruk heeft dat het niet zo goed gaat met iemand in hun omgeving of wanneer iemand langer dan 2 weken thuis geschreven wordt. Deze energiestoornis wordt vaak verward met een depressie.

Door de buitenwereld wordt het zelfs soms aanzien als een gemakkelijkheidsoplossing om bepaalde afspraken niet na te komen. Het is vaak moeilijk te bevatten voor de werkgever, de naaste collega’s, familie en vrienden wat er aan de hand is met hun collega of geliefde. Het stuit hun zelfs een beetje tegen de borst dat de persoon met een burn-out enkel zijn dagen mag vullen met ontspannende zaken zoals wandelen, fietsen, vrienden zien, maar “zogezegd” niet kan komen werken of bepaalde huishoudelijke taken uitvoeren.

Gedurende deze meeting vertel ik graag meer over burn-out, welk effect deze energiestoornis heeft op ons lichaam, denken en kwaliteit van leven. Tegelijkertijd geef ik ook een inzicht in mijn aanbod om mensen met spanningsklachten en/of burn-out te begeleiden om een energiek leven te leiden vol ambitie.

Praktisch

De Infomomenten gaan door op verschillende data telkens in Hotel Ragnarok (Engels Plein 35 – bus 01/08, 3000 Leuven).

Deelname is gratis.

Kom naar een gratis Infomoment

Wissen

Working with Liesbeth as my coach was immensely rewarding.

Through my sessions I was able to organize my thoughts better, sorting the signal from the noise, and translate them into clear targets and manageable action points.

Very practical and skills I still use to this day. Big thanks, Liesbeth!

Declan Barry

Humanitarian MD, Ireland

Pin It on Pinterest